Täs nyt ei ole pahemmin ehditty kirjoittaa joten kirjoitan nyt. Yks päivä käytiin retkellä pullalla( vuori) ja oli eväät Dinalla oli herkkutikku. Neiti söi mun karjalanpiirakan ihan vaan kirjaimellisesti otti sen kädestä. Lopuksi annettiin dinatsulle vetttä. Ei paljoa kyllä juonut. 

16.3.2013 Dina täytti kaksi vuotta! Ei uskoisi kun on vielä tosi pentumaisia elkeitä. Annettiin Dinalle synttäri lahjaksi hajutusseilla kirjoitettu kortti ja kaksi tikkua toinen taisi olla joku kasvistikku. Aamulla kun heräsin menin heti laulamaan Dinalle ja sehän tykkäsi heilutti häntäänsä. Samana päivänä käytiin Dinan kanssa takakentällä alkamassa ns. talutustuntia eli kuviteltiin, että sen selässä ratsasti joku. Laskettiin Dinan lopuksi vielä hihnasta irti. Seurasi mua tosi hyvin. 

Sitten tässä lähiaikoina käytiin myös takakentällä ja alettiin kahden kaverini kanssa jokainen vuorolla tälläistä Kari Vepsää. Eli päästettiin Dina vapaaksi ja sitten jokainen vuorolla esitti Kari Vepsää joten kertoi miten sen koiran "hevosen" saa seuraamaan tms.